Dubai Vizesi almak için 7/24 çağrı merkezi
444 3 497

Dubai vizesi için gerekli olan evraklar

- Pasaportun Fotoğraflı Olan Sayfasının Fotokopisi

- Kimlik Fotokopinizi

- 1 Adet Fotoğrafınızı

Evrakları Tarayarak info@vize24.com adresine mail atmanız veya kargo yolu ile adresimize göndermeniz vize başvurusunda bulunmanız için yeterli olacaktır.
Dilerseniz seyahat acentamızada evraklarınızla birlikte gelerek işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Dubai Online Vize Bilgisi
Vizenin çıktığı günden itibaren 2 ay geçerliliği olup 28 gün kalışlı tek giriş çıkışlıdır.
Alınan Dubai vizesiyle istediğiniz havayolu şirketiyle seyahat edebilirsiniz.

Uyugun fiyatlarla Uçak Biletinizi almak için www.biletsatissitesi.com adresini ziyaret ediniz.